Ingreso
Nombre:

Contraseña:


¿Perdió su Contraseña?
Regístrese Gratuitamente!
Siguenos en:
Siguenos en Facebook Siguenos en Twitter

Mes Pasado Mañana
2 Nov 2017(Jue)
Ayer Siguiente Mes Vista anual Vista mensual Vista por día Vista Lista
       
Presentación del libro “Ética de la investigación científica”

IQS convida a la presentació del llibre “Ética de la investigación científica”, coordinat per Josep Sols i Albert Florensa, responsables de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià d’IQS,

Aquesta obra presenta una reflexió sobre les múltiples i variades problemàtiques ètiques que planteja l’exercici de la recerca científica, tant a les ciències de la natura com a les ciències socials. S’aborden en profunditat temàtiques de gran complexitat a causa de l’encreuament d’interessos personals, econòmics, polítics i corporatius actualment presents en el món de la recerca científica.

La presentació tindrà lloc el proper dijous, 2 de novembre, a les 18.30h, a la Sala Multimèdia IQS, i presidirà l’acte el Dr. Pere Regull, director general d’IQS.

La presentació comptarà amb la participació de:
Dra. Montserrat Esquerda, directora de l’Institut Borja de Bioètica
Dr. Jordi Teixidó, degà d’IQS School of Engineering
Dr. Albert Florensa, coautor del llibre i professor d’IQS
Dr. Artur Carnicer, coautor del llibre i professor de la Universitat de Barcelona
Dr. Joaquín Menacho, coautor del llibre i professor d’IQS

És necessari confirmar assistència.

 
       
Cinema, Ciència i Futur
Quin gir agafarà la intel·ligència artificial en el futur? Quines conseqüències poden portar els experiments genètics? Aquestes i altres preguntes es debatran durant el cicle audiovisual Cinema, Ciència i Futur, organitzat per Phenomena, la UOC i Biocat durant el mes de novembre coincidint amb la 22a Setmana de la Ciència a Catalunya.

Durant tot el mes de novembre, la Sala de Cinema Phenomena emetrà un total de cinc pel·lícules relacionades amb la ciència i el futur. Abans de cada sessió s'oferirà al públic un col·loqui en el qual participaran crítics de cinema i científics especialitzats en la temàtica amb l'objectiu de generar un debat obert amb els espectadors i aprofundir en les qüestions que planteja cada pel·lícula.

+ Info

 

        Hoy
piCal-0.7
Imprimir
Bioètica i Debat Ediciones SL